31 C
Willemstad
• vrijdag 1 december 2023

Extra | Journaal 30 november 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Staatssecretaris Gunay Uslu vertrekt en gaat naar Corendon

Koen Nederhof en Pepijn van den Brink BADHOEVEDORP - Demissionair staatssecretaris Gunay Uslu (Cultuur en Media) vertrekt vroegtijdig uit het kabinet. Ze gaat in december aan de slag...

CC | Alarming financial situation at the University of Curaçao: Annual budget shortfall of 7 million guilders

WILLEMSTAD - The University of Curaçao (UoC) grapples with significant financial challenges on an annual basis, as revealed by Rector Magnificus Francis de Lanoy. The budget shortfall...

DH | Witness says Frans got large ‘commission’ for BTP building but also other former politicians

~ Including $200k in political contributions to Ohndhae ~ PHILIPSBURG--Two witnesses testified under oath in open court on Wednesday as part of former Member of Parliament (MP) Frans...

Democracy now! | Wednesday, November 29, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 november 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

2000 Piek voor Carf en Dierenhulp met kerstmarkt Aloë Farm

HomeNieuws2000 Piek voor Carf en Dierenhulp met kerstmarkt Aloë Farm

WILLEMSTAD — De CurAloe Christmass Art, Craft & Food Fair die afgelopen zaterdag bij de Aloë Vera Plantation werd georganiseerd, heeft een groot aantal bezoekers weten te trekken. Op het terrein waren een 40-tal kraampjes ingericht waar handgemaakte artikelen en kunstwerkjes, kerstdecoraties, lokale delicatessen, fruit shakes (batido’s) en natuurlijke producten van de aloëfarm verkocht werden.

Een gedeelte van de omzet van de bar- en barbecueopbrengsten, zal ten goede van Curaçao Animal Rights Foundation (Carf) en de Stichting Dierenhulp komen.
Ook werd er een raffle (verloting) georganiseerd waarmee de bezoekers verschillende prijzen konden winnen zoals tickets, diners en verschillende gratis activiteiten.
De opbrengsten daarvan komen geheel ten goed aan dierenwelzijn ofwel de bovengenoemde organisaties.
De totale opbrengst bedraagt 2000 gulden. Ook het milieu- en recyclingbedrijf Green Force was bij de braderie van de partij en doneerde een bedrag van 400 gulden.
De broer van de eigenaar van Green Force, Timo Brouwer, heeft daar bovenop een bedrag van 100 gulden gedoneerd.
Marketing- en Salesmanager van de aloë farm, Remco Ernandes:

“Het was een waar succes, we hebben van de standjes alleen maar positieve reacties gekregen waarbij er goed verkocht is. Ik schat dat er gedurende de dag zeker tussen de 500 en 600 bezoekers zijn geweest”

, aldus Ernandes.
Hij licht toe dat de braderie tevens als functie had om de lokaal geproduceerde aloëproducten aan de man te brengen.

“We merken dat onze producten gretig aftrek vinden onder de toeristen waar we natuurlijk heel blij om zijn, maar we hopen ook de bewustwording en trots onder de bevolking te verhogen met betrekking tot lokaal geproduceerde producten.
Hierbij staat de promotie van gebruik van aloë centraal.
Als men het te veel moeite vindt om thuis dagelijks een aloëblad af te snijden voor gebruik, kan men er ook voor kiezen om op onze producten over te stappen”

, aldus Ernandes.

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties