29 C
Willemstad
• donderdag 18 april 2024

Democracy now! | Wednesday, April 17, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 17 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, April 16, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 16 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, April 15, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 15 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

VP | Marvelyne Wiels spant kort geding aan tegen Ombudsman

HomeMediaVP | Marvelyne Wiels spant kort geding aan tegen Ombudsman
Marvelyne Wiels spant kort geding aan tegen Ombudsman
Marvelyne Wiels spant kort geding aan tegen Ombudsman

CURAÇAO – Marvelyne Wiels heeft een kort geding aangespannen tegen de Ombudsman. Dat meldt haar advocaat Arjen van Rijn. De Gevolmachtigde minister van Curaçao is het namelijk niet eens met de wijze waarop het onderzoek naar haar handelen in het Curaçaohuis is uitgevoerd.

Zo zou er volgens haar geen sprake zijn van een integere procesorde, aldus de raadsman. Wiels kwam de afgelopen jaren in opspraak vanwege haar uitgaven en personeelsbeleid binnen het Curaçaohuis.

Recht
Wiels benadrukt dat ze ‘zich niet verzet tegen het recht van de Ombudsman om onderzoek te verrichten in het algemeen belang’. Wel vindt ze het onacceptabel dat ze ‘onnodig’ en ‘onevenredig nadeel ondervindt door de wijze waarop de Ombudsman dit onderzoek zou hebben uitgevoerd’.

Onder ede
De Ombudsman zou haar onderzoek namelijk hebben gebaseerd op informatie van anonieme bronnen die niet onder ede zijn gehoord. Volgens de raadsman heeft ze geen gebruik gemaakt van deze bevoegdheid. Dit terwijl er meerdere verzoeken zijn ingediend.

Inzage documenten
Wiels is daarnaast van mening dat ze niet in de gelegenheid is gesteld om ‘adequaat’ te reageren op de bevindingen omdat ze een deel van documenten niet heeft kunnen inzien. De herkomst van enkele van deze documenten zou volgens haar ‘twijfelachtig’ zijn. Het rapport wordt binnenkort openbaar gemaakt.

Reputatie

 “Elementaire principes van behoorlijk onderzoek worden genegeerd. Door het onderzoek zijn de positie en reputatie van mijn client  als persoon en als Gevolmachtigde minister van Curaçao rechtstreeks in het geding.
Het is haar gerechtvaardigde belang dat zij niet blootgesteld mag worden aan lichtvaardige verdachtmakingen. Een dergelijk onderzoek dient op behoorlijke en zuivere wijze plaats te vinden”, aldus advocaat van Rijn.

Bron: Versgeperst
Dossier: Marvelyne Wiels – Gevolmachtigde Minister van Curaçao

Dit artikel is geplaatst in

11 reacties

  1. het is triest dat er mensen en kinderen op curacao zijn die geen eten kunnen kopen.
    En Madam de pompadour gaat 10 keer per jaar buisness class op en neer naar curacao met een gevolg van andere uitvreters.
    deze dame moet aan de schandpaal geketend worden.
    zodat we rotte eieren naar haar mogen gooien.

  2. @Cosa nostra; Het was even wat zoeken, maar ik heb het;

    Bron: Telegraaf Vrouw;
    Telegraaf | Wij zijn supervrouwen

    COMPENSATIE
    Ik ben al 6 jaar een alleenstaande werkende moeder van 2 kinderen. Na gescheiden te zijn en achtergebleven met een hoop schulden van mijn ex en zijn woorden ‘ik wil jou en de kinderen nooit meer zien want anders moet ik alimentatie betalen’ ben ik doorgegaan. Het is zeer zeker zwaar maar the kids houden mij op de been. Net als Ilse opmerkte is mijn drang groot om mijn kinderen niet tekort te doen met het gevolg dat ik vaak probeer te compenseren voor wat ik mijn tekortkomingen noem. Het zou heerlijk zijn in mijn geval vooral omdat ik geen familie heb of hechte vrienden om mij te kunnen spiegelen aan een ander. Soms heb ik het gevoel dat ik contactgestoord aan het worden ben. Ik heb veel moeite om mij met andere zaken en of mensen bezig te houden dan met mijn kinderen en mijn werk. Je begin jezelf af te zonderen. Best lastig soms. Mede daardoor vind ik de Supermoederdag een geweldig initiatief en zal alles proberen te organiseren om aanwezig te kunnen zijn.

    Marvelyne Wiels

    Bron: Telegraaf Vrouw
    http://krant.telegraaf.nl/krant/vrouw/teksten/vrouw.uwmening.alleen.html

  3. En dit moet ze maar van haar eigen verdiensten betalen-dit mag absoluut niet door de belastingbetaler worden betaald-Schandalige houding van deze persoon die zogenaamd Korsow vertegenwoordigd -waarom word deze er niet uitgegooid-en zonder extra toeslagen etc-weg met dit mens.

  4. En weer wordt de belastingbetaler opgescheept met een hoop onnodige kosten – nu voor haar verdediging. Én de kosten van de advocaat van mw. Wiels én de advocaat van de Ombudsman (ook voor de belastingbetaler…), plus daarbij komt ook nog dat het rapport dus nog niet in de openbaarheid kan komen want ze zal alle mogelijke vertragingstactieken hanteren en benutten.

  5. Of doet madam Wiels dit in opdracht van haar buddy heer Asjes om hem uit de picture te houden en het geheel te blokkeren daar hij anders voor het blok gaat ?

  6. De volledig psychisch gestoorde vrouw Marvelyne Wiels, die haar lagere school niet heeft afgemaakt en eerder kon liegen dan kon praten (bronnen uit haar jeugd bevestigen dat zij sinds haar kleutertijd al liegt en noemen haar een pathologische leugenaar), wil nog steeds dat de buitenwereld haar gelooft. En dat is juist de paradox van een pathologische leugenaar. De boel bij elkaar liegen en bedriegen voor eigenbelang, maar tegelijkertijd een innerlijke stem die zegt: ik wil zo graag maatschappelijk geaccepteerd worden. Eigenlijk een schreeuw om HULP. Deze chronisch zieke vrouw heeft echt heel hard hulp nodig. Helaas beschikt zij niet over enig zelfinzicht en is zij destructief naar anderen toe, alsook naar objecten. Zo heeft zij bijvoorbeeld dagelijks last van woede aanvallen, en isoleert zij zichzelf door vijandig te handelen naar derden toe in woord en daad. In het artikel Vrouw van de Telegraaf typeert zij zichzelf een aantal jaren terug, toen zij nog bij de ABN AMRO werkte als “contactgestoord”. Wie weet wat deze vrouw allemaal op haar kerfstok heeft……volgens mij is dit slechts het topje van de ijsberg.

  7. De onderzoeksmethode wordt dus betwist. De resultaten zullen dus best wel fraai zijn als men probeert het onderzoek op deze wijze onderuit te halen.

  8. Fraudelyne Wiels heeft natuurlijk alle schijn tegen met haar nepotisme (het regelen van baantjes voor familieleden en het naar verluid geestelijk gestoorde zoontje van partijgenoot Wilsoe) en verbrassen van gemeenschapsgeld aan luxe goederen en maandelijkse snoepreizen naar Curacao.

    Ze gedraagt zich als een ordinair viswijf en het is triest dat de politiej dat gedoogt.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties